Storcătoarele de citrice folosite în bucătăriile restaurantelor sau în baruri sunt cea mai bună variantă pentru a pregăti rapid sucuri din fructe proaspete şi a le oferi clienţilor afacerilor în cel mai scurt timp posibil, păstrându-şi de fiecare dată aroma, gustul şi proprietăţile.
Cu storcătoare citrice de uz profesional ai eficientă şi durabilitatea în servirea sucurilor, sunt de găsit pe piaţă la preţuri bune şi vin cu o serie de caracteristici şi avantaje care le transformă în aparate extrem de utile în cadrul afacerii tale.
Ce avantaje ai dacă foloseşti zilnic storcătoarele de citrice pentru uz profesional şi de unde vine această eficienţă a aparatelor moderne?
Avantajele cele mai importante ale unor storcătoare citrice pentru uz profesional
Dacă pe vremuri în restaurante sau în baruri sucul de fructe se obţinea destul de greu şi era nevoie de stoarcere manuală de fiecare dată când doreai să prepari cele mai gustoase şi mai bune băuturi pentru clienţi, astăzi lucrurile s-au schimbat radical.
Totul se face automat, avem storcătoare de fructe, de citrice complet automatizate, smart, cu funcţii diverse şi senzori, adaptate nevoilor celor care prepară sucurile, dar şi clienţilor nerăbdători să primească băutura cât mai repede din momentul în care o solicită.
Storcătoarele de citrice de uz profesional au motoare puternice, silenţioase, cu protecţie la supraîncălzire, pentru o procesare rapidă şi eficientă a fructelor, citricelor, timpul de pregătire a sucurilor sănătoase este redus în acest fel.
Materialele de calitate, cu rezistenţă mare constituţie alt avantaj important al storcătoarelor de citrice, nu contează cât de des sunt folosite şi pentru ce cantităţi de suc de citrice, uzura este una redusă şi producţia comercială sau pentru afaceri diverse este excelentă.
Accesoriile, conurile pentru stoarcerea citricelor sunt adaptate nevoilor afacerilor, pe piaţă sunt aparate care au conuri interschimbabile din plastic, dar şi boluri pentru stoarcere dintr-un oţel inoxidabil de foarte bună calitate, funcţii speciale de inversare a tubului de alimentare. Designul ergonomic le face foarte simplu de utilizat pe termen lung, se pot integra uşor în orice bucătărie profesională, în baruri, restaurante, întreţinerea aparatului fiind mult mai uşoară.
După ce sunt folosite, aceste storcătoare citrice profesionale se curăţa rapid, au sisteme de curăţare eficiente, operarea este mult mai simplă când ai o curăţare atât de uşoară de fiecare dată, fără efort.
Mulţi producători oferă şi garanţii şi asistenţă tehnică, reparaţii rapide într-un service autorizat, deci ai tot ce trebuie ca să te poţi folosi de aceste aparate oricât de mult doreşti. De asemenea, producătorii au scos pe piaţa configuraţii şi opţiuni diferite, pentru toate tipurile de utilizatori, avem variante electrice şi manuale, dimensiuni şi forme ale conurilor diferite pentru a permite stoarcerea în cele mai bune condiţii pentru citricele proaspete.
Versatilitate, construcţie robustă, simplitate în folosire şi filtrare eficientă, caracteristici esenţiale ale storcătoarelor de citrice pentru uz profesional
În loc să storci manual citricele pentru sucuri proaspete destinate clienţilor tăi vei folosi storcătoare citrice profesionale automate, electrice pentru a avea cantităţi mari de citrice stoarse imediat în aşa fel încât să poţi oferi clienţilor cele mai bune băuturi delicioase imediat ce sunt cerute, în orice cantităţi.
Se păstrează intacte aroma şi proprietăţile nutriţionale ale băuturilor, ai de fiecare dată cele mai bune sucuri din fructe proaspete, citrice, condiţiile de igienă sunt menţinute de fiecare dată când storci sucul din fructe.
Raportul calitate-preț este unul excelent odată ce ai început să utilizezi storcătoare citrice profesionale, produci mai mult suc cu mai puţin efort sau deloc. Aduci şi versatilitate în meniuri cu astfel de aparate profesionale folosite zi de zi, prepari rapid orice fel de sucuri din citrice proaspete pentru clienţii tăi şi primeşti aprecieri din partea lor de fiecare dată când îi servici cu o băutură sănătoasă şi foarte simplă, pe gustul lor.
Storcătorul de citrice profesional se poate folosi într-o varietate de medii şi afaceri, se integrează excelent în orice spaţiu şi nu ocupă loc mult, durează câteva secunde să îl foloseşti şi dacă este de dimensiuni mai mari cantitatea de suc proaspăt obţinut va fi şi mai mare, deci eficienţa este din start una mai mare.
Construcţia robustă şi arborele de transmisie din oţel inoxidabil vor asigura o extragere cât mai rapidă şi volume mari de fructe procesate fără probleme într-un timp relativ scurt, rezistenţa este mare pe termen lung pentru că nu apar aşa de repede zgârieturi, coroziune – ABS-ul şi oţelul inoxidabil sunt materialele care asigura această rezistenţă mare. Recipientele pentru suc sunt din BAS, au gură de scurgere, colectarea sucului proaspăt este sigură şi rapidă, eficientă de fiecare dată.
Seminţele şi pulpa care mai rămâne de la stoarcerea citricelor vor fi „prinse” în filtrul detaşabil şi lavabil, sucul obţinut este curat, limpede, fără impurităţi şi foarte bun la gust. Viteza de rotaţie este mereu una optimă, de 1800RPM, de exemplu, stoarcerea citricelor este aproape de perfecţiune în orice situaţie.